Når der skal
udgraves

Kloakspuling til rensning af kloak tilbydes

Har du problemer med kloakken, er det muligvis tid til at bestille tid til kloakspuling hos Entreprenør Jan Nørgaard ApS i Rødding.

Bøvl med kloakken skyldes, at der er meget skidt og møg i afløbsledningerne, og det kan derfor blive nødvendigt med en omgang spuling. Kontakt os derfor allerede i dag, hvis du oplever problemer med kloakken i Rødding, Kolding, Vejen eller Haderslev.

Hos Entreprenør Jan Nørgaard ApS udfører vi forskellige former for kloakspuling. Der er således tale om enten en planlagt spuling eller akut spuling af kloak. Uanset hvilken kloakspuling der skal foretages, kan det skabe over- eller undertryk og give risiko for oversvømmelse og lugtgener.

Det anbefales derfor at dække gulvafløb til og sikre, at toiletbrætter er slået ned og har noget tungtvejende ovenpå sig.​

Kontakt din lokale kloakmand for et gratis tilbud

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig en pris på dit kloakarbejde, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vores kloakmester kører gerne ud og kigger på din opgave og udarbejder efterfølgende et uforpligtende tilbud.

Kom i kontakt med os

Firmaet

Entreprenør Jan Nørgaard ApS

Kløvervej 10
6630 Rødding

Kontakt

24 62 05 72
info@jannoergaard.dk
CVR: 33768818​

© ​Entreprenør Jan Nørgaard ApS