TV-inspektion? Den klarer vi.

TV-inspektion af din kloak

TV-inspektion

​Skal du have udført TV-inspektion af din kloak eller dine rør? Så skal du bare kontakte os. Vi tilbyder nemlig kloak-TV for både private og erhverv områderne omkring Kolding og Vejen.

Det betaler sig at få udført TV-inspektion

Hos Entreprenør Jan Nørgaard ApS udfører vi TV-inspektion, så små skader opdages, før de bliver til store udgifter.

Derved er det muligt at få klarhed over kloakkens tilstand, og vi kan altid finde den optimale løsning på problemet samt forudse kommende reparationer, inden de bliver alvorlige.

Dette kommer ikke kun dig til gode, men også dit forsikringsselskab, dine skadedyrsbekæmpere og miljømyndighederne.

 Vi anvender det nyeste inspektionsudstyr, når vi inspicerer din kloak og hjælper dig med at spore defekte kloakker, rotter i kloakken, skjulte kloakledninger samt tilbagevendende problemer med afløbet.

Har du problemer med din kloak, starter vi altid med at foretage en TV-inspektion, så vi kan identificere problemet og prissætte opgaven korrekt. Dette gælder, uanset om det er for private eller forsikringen. På den måde slipper du for, at vi skal grave unødvendige steder for at finde skaden

Kontakt din lokale kloakmand for et gratis tilbud

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig en pris på dit kloakarbejde, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vores kloakmester kører gerne ud og kigger på din opgave og udarbejder efterfølgende et uforpligtende tilbud.

Kom i kontakt med os

Firmaet

Entreprenør Jan Nørgaard ApS

Kløvervej 10
6630 Rødding

Kontakt

24 62 05 72
info@jannoergaard.dk
CVR: 33768818​

© ​Entreprenør Jan Nørgaard ApS