Kloakspuling til rensning af kloak tilbydes

Har du problemer med kloakken, er det muligvis tid til at bestille tid til kloakspuling hos Entreprenør Jan Nørgaard ApS i Rødding.

Bøvl med kloakken skyldes, at der er meget skidt og møg i afløbsledningerne, og det kan derfor blive nødvendigt med en omgang spuling. Kontakt os derfor allerede i dag, hvis du oplever problemer med kloakken i Rødding, Kolding, Vejen eller Haderslev.

Forskellige opgaveløsninger

Hos Entreprenør Jan Nørgaard ApS udfører vi forskellige former for kloakspuling. Der er således tale om enten en planlagt spuling eller akut spuling af kloak. Uanset hvilken kloakspuling der skal foretages, kan det skabe over- eller undertryk og give risiko for oversvømmelse og lugtgener.

Det anbefales derfor at dække gulvafløb til og sikre, at toiletbrætter er slået ned og har noget tungtvejende ovenpå sig.​


Kontakt os for et uforpligtende tilbud på kloakspuling

Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for professionel kloakrensning, er du altid meget velkommen til at kontakte os for en pris og et uforpligtende tilbud på kloakspuling.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 24 62 05 72, eller du kan skrive til vores e-mail info@jannoergaard.dk. Vi glæder os til at høre fra dig. Du kan med fordel også benytte kontaktformularen her på siden.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

​Entreprenør Jan Nørgaard ApS

CVR: 33768818​

Kontakt

Telefon: 24 62 05 72

E-mail:  info@jannoergaard.dk