Kloakservice og kloakrensning tilbydes af autoriseret kloakmester

Har du problemer med din kloak? Så er vi de helt rette. Vi har i mange år tilbudt kloakservice samt kloakrensning. Vi er et professionelt kloakfirma med mange års erfaring inden for faget. Derfor kan vi varetage mange forskellige former for kloakarbejde. Vi servicerer primært kunder i og omkring Rødding, Kolding, Vejen og Haderslev, men vi kommer også gerne uden for disse områder.

Hvis du er husejer, er det dit ansvar, at alle afløbsinstallationer på din grund fungerer optimalt. Oplever du problemer med din kloak, er det med andre ord dit ansvar, at du får foretaget en rensning af kloakken, så afløbene virker, som de skal. Heldigvis er der professionel hjælp at hente lige her på siden, hvor du finder en autoriseret kloakmester med mere end 20 års erfaring inden for kloakservice.

Vi foretager effektiv og grundig kloakrensning

Som autoriseret kloakfirma er vi i stand til at tilbyde en lang række kloakservices, såsom kloakrensning. Her foretager vi en spuling af din kloak, så der igen er fri adgang. Hvis du har brug for hjælp til andre opgaver på området, så er du også altid velkommen til at kontakte vores kompetente kloakmand for professionel hjælp.​


​Når du samarbejder med os, er du garanteret at få en solid og holdbar løsning, som du kan få glæde af i mange år, til en fordelagtig pris. Vi sørger for at lokalisere problemet i din kloak, hvorefter vi foretager en effektiv og grundig kloakrensning, så den igen fungerer, helt som den skal. Vi tilbyder rensning af kloak og hjælp til andre opgaver for både private og erhvervskunder.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vores priser på kloakrens er, samt hvad vi ellers kan tilbyde inden for kloakservice, så er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe på telefon: 24 62 05 72 eller skrive en mail til: info@jannoergaard.dk, så vender vi straks tilbage med flere informationer og et godt tilbud til dig.​ Du kan med fordel også vælge at benytte kontaktformularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

​Entreprenør Jan Nørgaard ApS

CVR: 33768818​

Kontakt

Telefon: 24 62 05 72

E-mail:  info@jannoergaard.dk